Commerciële strategie

Groeien kan met een doordachte commerciële strategie!

In de regel zijn bedrijven die een consistente en weldoordachte koers varen, de meest succesvolle. Toch vonden ondernemingen het vóór de economische recessie ook al moeilijk om een commerciële strategie te ontwikkelen aangepast aan de veranderende marktsituatie.

De markt van vandaag kent immers vele uitdagingen die om een vernieuwende aanpak vragen. Hoe gaat jouw bedrijf om met een terugvallende omzet, stijgende kosten en toenemende eisen vanuit de overheid? Op welke manier kan jij de dalende vraag, de meedogenloze concurrentie en een steeds mondigere consument het hoofd bieden?

Met een juiste marktanalyse, een doordachte strategie en een consistente implementatie van het marketingplan verhoog je je omzet en versterk je de positie van je bedrijf of organisatie in de markt op langere termijn.

Vandaag moet je innovatief en proactief je markt benaderen als je wilt vermijden dat de concurrentie zelf het initiatief neemt. En het is uitermate belangrijk de gepaste marketingtools op het juiste moment in te schakelen. Daarom heeft Partners In Marketing een reeks praktijkgerichte sessies gelanceerd: “One day of training, months ahead of your competition”.

Het interactieve programma van de Marketing Boot Camps bestaat uit een zeer praktijkgerichte cursus marketing en staat bol van discussies, case studies, praktijkvoorbeelden en tips & tricks.

In de Marketing Boot Camp Classic worden tijdens de dag een aantal fundamentele onderwerpen behandeld: marketing & sales basics, het marktonderzoek, het marketingplan en communicatie.

In onze sectorspecifieke Marketing Boot Camps wordt de inhoud daarenboven afgestemd op Automotive, Bouw & Vastgoed, Finance of Toerisme.

Op bedrijfs- of afdelingsniveau bieden we de Marketing Boot Camp Corporate aan. Het programma wordt op maat van jouw organisatie uitgewerkt en geeft je commercieel team de tools en marketing know-how om de concurrentie voor te blijven.

Alle Marketing Boot Camps worden voorafgegaan door een persoonlijk intake. Na de Marketing Boot Camp kan jouw marketing actieplan worden opgevolgd tijdens een workshop op een locatie naar keuze.

testimonials4